The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

Thursday, March 2, 2017

6:30 P.M.-8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

Time	Item	Person(s) Responsible
6:30–6:45 p.m. 15 Minutes	Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of Minutes-February 2, 2017	Bryan Wilson, Chair
6:45–6:50 p.m. 5 Minutes	Chair's Report	Bryan Wilson
6:50–6:55 p.m. 5 Minutes	Vice-Chair's Report	Rebecca Dahl
6:55–7:00 p.m. 5 Minutes	Executive Director/Director's Report	Michaelle Pope Tom Albano
7:00–7:05 p.m. 5 Minutes	Parliamentarian Review	Patricia McDougle
7:05-8:10 p.m. 65 Minutes	Preparation for Board Workshop	Bryan Wilson
8:10 -8:20 p.m. 10 Minutes	Subcommittee Report(s)	Subcommittee Chair(s)
8:20-8:30 p.m. 10 Minutes	Good of the Order	Chair
8:30 p.m.	Adjournment	Chair
Meeting Norms	Respect each other; it's ok to disagree; listen as an ally; everyone participates; no one person dominates; honor time limits.	

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 SE 3rd Avenue, Fort Lauderdale, FL 33301