The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

Thursday, May 7, 2015

6:30 P.M.-8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

Time	Activity	Person(s) Responsible
6:30–6:40 p.m. 10 Minutes	Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of Minutes April 2, 2015	Tom Lauder, Chair
6:40–7:15 p.m. 35 Minutes	Diversity Committee Bylaws Revision	Gasper Garcia Subcommittee Chair
7:15–7:25 p.m. 5 Minutes 5 Minutes	Chair's Report Vice-Chair's Report	Tom Lauder, Chair Fred Perry, Vice-Chair
7:25–7:30 p.m. 5 Minutes	Executive Director's Report	Michaelle Pope Executive Director Student Support Initiatives
7:30–7:35 p.m. 5 Minutes	Parliamentarian Review	Patricia McDougle
7:35–8:25 p.m. 50 Minutes	Community Reports	Chair
8:25–8:30 p.m. 5 Minutes	Good of the Order	Chair
8:30 p.m.	Adjournment	Chair
Meeting Norms	Respect each other; it's ok to disagree; listen as an ally; everyone participates; no one person dominates; honor time limits.	