The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

Thursday, August 4, 2016

6:30 P.M.-8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

| Time | Item | Person(s) Responsible |
|------------------------------|--|--|
| 6:30–6:50 p.m. 20 Minutes | Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of Minutes-May 5, 2016 Approval of Minutes-June 2, 2016 | Michaelle Pope Executive Director, Student Support Initiatives |
| 6:50–6:55 p.m. 5 Minutes | Past Chair's Report | Bryan Wilson Past Chair |
| 6:55–7:00 p.m. 5 Minutes | Past Vice-Chair's Report | Rebecca Dahl Past Vice-Chair |
| 7:00–7:05 p.m. 5 Minutes | Executive Director's Report | Michaelle Pope |
| 7:05–7:10 p.m. 5 Minutes | Parliamentarian Review | Patricia McDougle |
| 7:10-7:40 p.m. 30 Minutes | Preparation for Nominating Committee | Michaelle Pope |
| 7:40-8:00 p.m. 20 Minutes | 2016-2017 Planning | Michaelle Pope |
| 8:00-8:25 p.m. 25 Minutes | Subcommittee Updates | Subcommittee Chair(s) |
| 8:25-8:30 p.m. 5 Minutes | Good of the Order | Chair |
| 8:30 p.m. | Adjournment | Chair |
| Meeting Norms | Respect each other; it's ok to disagree; listen as an ally; everyone participates; no one person dominates; honor time limits. | |