## The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

## Thursday, September 3, 2015

6:30 P.M.-8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

Time	Activity	Person(s) Responsible
6:30–6:40 p.m. 10 Minutes	Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of Minutes August 6, 2015	Michaelle Pope Executive Director Student Support Initiatives
6:40–6:45 p.m. 5 Minutes	Executive Director's Report	Michaelle Pope
6:45–6:50 p.m. 5 Minutes	Parliamentarian Review	Patricia McDougle
6:50-6:55 5 Minutes	Expectations for Newly Elected Chair and Vice-Chair	Nominating Committee Chair
6:55–7:15 p.m. 20 Minutes	Election-Chair	Michaelle Pope
7:15-7:30 p.m. 15 Minutes	Election-Vice-Chair	Newly Elected Chair
7:30-8:00 30 Minutes	Subcommittee Organization	Newly Elected Chair
8:00-8:10 p.m. 10 Minutes	Diversity Committee Web site	Michaelle Pope
8:10-8:20 p.m. 20 Minutes	Subcommittee Reports	Subcommittee Chair(s)
8:20–8:30 p.m. 10 Minutes	Good of the Order	Newly Elected Chair
8:30 p.m.	Adjournment	Newly Elected Chair
Meeting Norms	Respect each other; it's ok to disagree; listen as an ally; everyone participates; no one person dominates; honor time limits.	