The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

Thursday, October 1, 2015

6:30 P.M.-8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

Time	Activity	Person(s) Responsible
6:30–6:40 p.m. 10 Minutes	Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of Minutes September 3, 2015	Bryan Wilson, Chair
6:40–6:45 p.m. 5 Minutes	Chair's Report	Bryan Wilson, Chair
6:45–6:50 p.m. 5 Minutes	Vice-Chair's Report	Rebecca Dahl, Vice-Chair
6:500–6:55 p.m. 5 Minutes	Executive Director's Report	Michaelle Pope
6:55–7:00 p.m. 5 Minutes	Parliamentarian Review	Patricia McDougle
7:00-7:30 p.m. 30 Minutes	Committee Orientation-Policy 1.7	Bryan Wilson
7:30-8:00 p.m. 30 Minutes	Standards of Service-New Student Assessment	Bryan Wilson
8:00-8:20 p.m. 20 Minutes	Review of Indicators/Goals	Bryan Wilson
8:20-8:25 p.m. 5 Minutes	Subcommittee Reports	Subcommittee Chair(s)
8:25–8:30 p.m. 5 Minutes	Good of the Order	Bryan Wilson
8:30 p.m.	Adjournment	Bryan Wilson
Meeting Norms	Respect each other; it's ok to disagree; listen as an ally; everyone participates; no one person dominates; honor time limits.	